Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Interzis la vanzarea pasarilor vii in oborul din Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere că în data de 29 iulie 2015 a intrat în vigoare Ordinul preşedintelui ANSVSA nr.77/15.072015 pentru modificarea şi completarea Normei privind condiţiile sanitar veterinare a TÂRGURILOR DE ANIMALE VII, vă aducem la cunoştinţă că în conformitate cu art.2 alin(2): ”SE POT COMERCIALIZA NUMAI ANIMALE DIN URMĂTOARELE SPECII: ECVIDEE, BOVINE, OVINE, CAPRINE ŞI IEPURI, provenite din exploataţii nonprofesionale, gospodării proprii, precum şi porcine provenite din exploataţii comerciale şi din exploataţii comerciale de tip A”.

Astfel, ÎNCEPÂND CU DATA DE ASTĂZI, 9.09.2015, în Târgul de Animale din municipiul Câmpia Turzii, SE INTERZICE COMERCIALIZAREA PĂSĂRILOR VII.

Nerespectarea acestei decizii se sancţionează contravenţional, conform legii în vigoare.

PRIMAR
Radu Ioan HANGA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS