Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Spitalul Municipal Turda a fost dotat cu un computer tomograf

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit unui comunicat transmis de Prim[ria Turda, Spitalul Municipal Turda a intrat în posesia unui computer tomograf model HISPEED NX1.

Cum a intrat acest computer tomograf în posesia unităţii spitaliceşti turdene şi când ori în ce condiţii fa fi acesta utilizat puteţi afla din comunicatul transmis de Primăria Turda în care se arată:

Primăria Municipiului Turda reprezentată de către domnul Primar Tudor Ştefănie în parteneriat cu Asociaţia Întreprinderilor Italiene Cluj-Napoca reprezentată de către Cav. Camillo Torta, continuă să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor medicale turdene reuşind dotarea Spitalului Municipal Turda cu un computer tomograf de tipul Hispeed G.E., model CT HISPEED NX1 - conform informaţiilor oferite publicităţii la data de 01.07.2015.

Totodată, cu sprijinul Asociaţiei Întreprinderilor Italiene Cluj - Napoca au fost donate şi alte obiecte spitaliceşti constând în: paturi, noptiere, saltele cu compresie, cărucioare şi uniforme pentru personalul medical.

Computerul tomograf va fi utilizat în momentul în care Spitalul Municipal Turda va termina de amenajat sala de Radiologie şi va obţine avizele de funcţionare aferente.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS