Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Alexandra Lacatos, din nou pe podium la doua sectiuni la "Star Melody"

Actualitate
Tools
Typography

După participarea la International Art Festival "Trixie" din Bulgaria, Alexandra Lacatoş a fost prezentă la un nou festival, de această dată la Bucureşti.

Membră a Clubului de canto "Bella Musica" din Câmpia Turzii - club coordonat de profesor Cornel Pop - Alexandra Lacatoş a participat, pe 5 septembrie, la Festivalul Naţional "Star Melody" care a avut loc la Bucureşti în incinta Liceului de Arte "Dinu Lipatti".

Reprezentând clubul de canto "Bella Musica" la ediţia din acest an a "Star Melody", Alexandra Lacatoş a reuşit să obţină două premii I la două secţiuni de interpretare la care a participat: pop românesc şi pop internaţional. Dacă la prima secţiune tânăra din Câmpia Turzii a participat cu melodia "Primul cer", la cea de-a doa secţiune Alexandra Lacatoş a participat cu melodia "Glorious" a solistei Cascada.

Şi de această dată mulţumirile se îndreaptă către cei care au susţinut-o financiar pe Alexandra, dar şi către profesorul Cornel Pop, coordonatorul clubului de canto "Bella Musica".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS