Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

S-a semnat contractul de lucrari „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apa Cornesti"

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș a semnat, în 21.09.2015, contractul de lucrări „Reabilitarea liniilor electrice existente la uzina de apă Corneşti” cu firma S.C. WALHALLA INVEST PRODCOMIMPEX S.R.L.

Valoarea contractului este de 817 586 lei, cu o durată de 4 luni.

Ordinul de începere a fost emis cu data de 21.09.2015.

Acest contract este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013.

Obiectivul contractului vizează reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti prin înlocuirea instalaţiei de energie electrică de alimentare a pompelor puţurilor Sursei de apă Corneşti.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS