Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Lucrarile de inlocuire a contoarelor derulate in cadrul contractului "Achizitie si montare contoare cu citire la distanta" continua

Actualitate
Tools
Typography

Lucrările de înlocuire a contoarelor derulate în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” încheiat cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. la 17.06.2015, continuă.

Contractul pe fonduri europene are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

Până în prezent, au fost efectuate lucrări în toate locaţiile menţionate în contract, respectiv municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sănduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.

Contoarele noi se montează în etape, conform unui grafic prestabilit.

Graficul de montaj cuprinde mai multe vizite a zonelor în care se montează contoare în vederea monitorizării tututor abonaţilor. Astfel, până la această dată, în toate localităţile a fost efectuată vizita a 2-a în vederea montării contoarelor la abonaţii care nu au fost găsiţi la domiciliu la prima vizită. După cele două vizite s-au contorizat 80% din totalul abonaţilor.

Încă de la începutul derulării contractului clienţii sunt anunţaţi, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile cauzată de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS