Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

"Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a Companiei de Apa Aries Turda" - "Reabilitarea si modernizarea Statiei de Epurare Turda-Campia Turzii"

Actualitate
Tools
Typography

Începând cu data emiterii ordinului de începere, respectiv 11.09.2015 Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” contract care este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013.

În prezent, antreprenorul Asocierea SC SYSCOM WATER TECHNOLOGY SRL şi SC DONDI PROJECT CONSTRUCTII SRL. realizează documentaţiile tehnice necesare în vederea obţinerii avizelor, respectiv autorizaţiei de construire.

În acelaşi timp se lucrează la întocmirea proiectului tehnic de execuţie privind lucrările referitoare la obiectul contractului şi anume: construcţie ”Staţie de grătare rare şi Staţie de recepţie vidanje”.

Obiectivul acestei investiţii îl reprezintă reablitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Câmpia-Turzii, acest lucru realizându-se prin proiectarea şi execuţia echipamentelor necesare in vederea modernizarii si anume „Grătar şi Staţie de primire apă provenită din vidanjare”, capacitatea Staţiei existente 110 000 I.e (debit mediu orar 1750 mc/h).

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS