Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Au fost finalizate lucrarile contractului "Debitmetrie zonala"

Actualitate
Tools
Typography

În luna septembrie au fost finalizate lucrările contractului: ,,Debitmetrie zonală".

Obiectul acestui contract este: înființarea a 30 puncte de monitorizare debite, amplasate pe reţelele de alimentare cu apă. Contractorului i-a revenit sarcina de a furniza echipamentele mecanice şi de monitorizare (electrovane, debitmetre, tablouri de automatizare), în conformitate cu specificaţiile tehnice prezentate de Autoritatea Contractantă.

Beneficiile acestui contract sunt:

1) Monitorizarea permanentă a parametrilor reţelei de alimentare cu apă potabilă – presiune şi debit în zone prestabilite (zona Petru Maior, Cartier Poiana, str.Clujului,Băile Sărate) de către Dispeceratul Central.

2) Controlarea presiunii prin reglarea electrovanelor de la distanţă de către Dispeceratul Central (ex: zona Ana Ipatescu, s-a redus debitul din închiderea procentuală a electrovanei montate în teren).

3) Monitorizarea cantităţii de apă pompate în cele două sisteme de alimentare cu apă Turda şi Câmpia Turzii, lucru care facilitează o analiză corectă a datelor atât în anul în curs cât şi în anii anteriori, astfel stabilindu-se clar evoluţia consumului cât şi reducerea pierderilor.

Datorită extinderii arealului de deservire aparţinând SC CAA SA, verificarea permanentă şi obţinerea în timp real a informaţiilor cu privire la funcţionarea sistemului de apă potabilă, se poate face numai cu sistemul SCADA (Sistem de Monitorizare şi Control Date).

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS