Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Vom fi liberi - imnul unei generatii care nu mai tace | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
"Noi vom fi liberi doar uniți" este mesajul puternic pe care Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și Trupa SPAM îl transmit generației de tineri curajoși care cer în stradă o viață mai bună. Melodia le este dedicată tuturor celor ce refuză să mai tacă, celor care își scot capul din pământ și îndrăznesc să ceară, după 26 de ani, libertate autentică.

„Am vrut să facem un cântec patriotic, dar unul care să se adreseze generației noastre. O generație care, credem noi, înțelege că dragostea autentică față de țară nu se exprimă prin declarații ci prin hotărâre și perseverență în a schimba lucrurile care nu merg. Iar aceasta se poate realiza doar dacă suntem uniți", a declarat Cosmin Vaman, compozitorul piesei.

Videoclipul este unul simplu, în care protagoniști sunt membrii trupei SPAM. „Nu am dorit să încărcăm foarte mult videoclipul, deoarece am considerat că mesajul piesei, unul foarte puternic, trebuie să fie în prim plan. Noi lucrăm de mai multă vreme la acest cântec și am vrut să îl lansăm pe 1 decembrie, dar viața ne-a luat-o înainte, așa că am decis că e mai bine să îl ascultați acum.", a spus Tudor Olaru, regizorul videoclipului, basistul trupei și realizatorul mixajului piesei.

Trupa SPAM este formată din Alexandru Cismaru (Chitară solo), Ciprian Diaconu (tobe) și Tudor Olaru (chitară bas). Pentru această piesă, muzicienii au colaborat și cu Mugurel Coman (clape). Directorul de imagine al clipului este Marius Tanef.

Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și trupa SPAM au lansat în luna iunie a acestui an primul lor album, Drumul, conținând 16 piese.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS