Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Contract de lucrari „Reabilitarea si modernizarea Statiei de Epurare Turda-Campia Turzii” - prezentare rezultate intermediare

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii" încheiat cu Asocierea SC SYSCOM WATER TECHNOLOGY SRL şi SC DONDI PROJECT CONSTRUCTII SRL.

În prezent, progresul fizic al contractului este de 15%.

În baza documentaţiilor tehnice întocmite au fost obţinute avizele şi acordurile necesare obţinerii autorizaţiei de construire de la instituţiile abilitate, respectiv:

- Aviz alimentare cu apă;
- Aviz canalizare;
- Aviz alimentare cu energie electrică;
- Aviz gaze naturale;
- Aviz telefonizare;
- Aviz salubritate;
- Aviz Apele Române;
- Aviz privind securitatea la incediu;
- Aviz protecţia civilă.

Prin derularea acestei investiţii se urmăreşte reablitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Câmpia-Turzii.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS