Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Compania de apa ARIES, sponsor principal al spectacolului „Magie de Craciun”

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Vineri 11 decembrie Tour D'Art în parteneriat cu Teatrul „Aureliu Manea" Turda a organizat spectacolul muzical coregrafic „Magie de Crăciun".

CAA a fost sponsor principal al acestui eveniment, care a avut invitați speciali pe Boancă Anamaria, Adelina Filipaș, Augustin Gribincea și soliști ai Operei Naționale Române din Cluj Napoca.

De asemenea au dăruit un frumos spectacol balerinii și pianiștii asociației Tour D'Art coordonați de prof. Elena Lungu și maestru de balet Radu Sântimbreanu.

Spectacolul a oferit fiecăruia ceva: copiilor surprize, cadouri și pe Moș Crăciun în persoană, iar adulților bucurie și încântare. Într-adevăr a fost o seară încărcată cu MAGIE DE CRĂCIUN! Felicitări organizatorilor și oamenilor de bine care s-au implicat!" Cristian Octavian Matei, director general al Companiei de apă ARIEȘ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS