Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

SC Prival Ecologic Servis a facut public programul de colectare a deseurilor

Actualitate
Tools
Typography

Astfel, potrivit operatorului serviciului de salubritate, în această perioadă programul de colectare a deşeurilor menajere este condiţionat de programul de lucru al rampei de descărcare din Odorheiul Secuiesc.

Aşadar, dacă joi, 24 decembrie, potrivit SC Prival, containerele de la asociaţiile de proprietari au fost ridicate de două ori pe zi în intervalul orar 7.00 - 18.00 iar recipienţii de la case au fost colectaţi până la orele 14.00, vineri, 25 decembrie, nu se ridică deşeul menajer.

În ceea ce priveşte ziua de sâmbătă, 26 decembrie, se vor ridica recipienţii de la case şi containerele de la asociaţiile de locatari care erau programate pentru ziua de vineri.

Iar dacă duminică, 27 decembrie este program normal pentru ridixcarea deşeurilor de la asociaţiile de locatari, luni, 28 decembrie, este program normal atât pentru asociaţiile de locatari cât şi pentru case.

De asemenea, în comunicatul transmis, SC Prival Ecologic Servis a făcut public şi programul rampei de la Odorheiul Secuiesc în această perioadă:

24 decembrie - până la ora 15.00
25 decembrie - inchis
26 decembrie - de la 9.00 până la 12.00
27 decembrie - inchis

Pentru cei intresaţi, operatoul de salubritate de la Turda anunţă că în această perioadă şefii de echipaje ai SC Prival Ecologic Servis sunt:

Chertes Sandu - tel. 0741-933799
Csete Danila - 0754-822705
Feneşan Ovidiu - 0745-939471
Baciu Viorel - 0741-201699

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS