Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Campanie de salubrizare “Un Mediu Curat, O Viata Sanatoasa”

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Turda lansează o campanie de salubrizare sub sloganul "Un Mediu Curat, O Viaţă Sănătoasă" în vederea găsirii unor soluţii de reducere a degradării naturii.

În cadrul campaniei menţionate se vor desfăşura o serie de acţiuni de conştientizare a cetăţenilor şi a agenţilor economici, pentru luarea unor măsuri de reducere a poluării şi de protecţie a mediului înconjurător.

Campania se va desfăşura pe o perioadă de trei luni prin implicarea tuturor responsabililor de mediu din cadrul Primăriei Municipiului Turda, Serviciului Public Poliţia Locală prin personalul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, Direcţiei Tehnice, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Turda, Apelor Române – Direcţia Bazinală Mureş şi operatorilor de salubritate menajeră şi stradală.

Conform prevederilor art.1 lit.a), d), şi f) din HCL nr.212/2005 privind buna gospodărire a Municipiului Turda, respectiv a art.70 lit.h,i din O.U.G. nr.195/2005 privind protecţia mediului, toţi agenţii economici, persoanele juridice şi persoanele fizice de pe raza Municipiului Turda vor fi somaţi să procedeze la luarea măsurilor de salubrizare a terenurilor deţinute cu orice titlu, în special a celor situate de-a lungul căilor de comunicaţie rutieră, feroviare şi să evacueze deşeurile de orice fel.

După activitatea care a avut loc sâmbătă, în data de 27.02.2016, în zona din spatele Cinematografului Tineretului, mâine, 01.03.2016, se va proceda la salubrizarea terenurilor de pe strada Fabricii FN.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS