Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Atenţie! Lidl retrage din magazine două produse. Vezi reacţiile cetăţenilor!

Actualitate
Tools
Typography

Cu titlul “Rechemare produse «Chef Select, sandwich cu pui și crispy bacon» și «Chef Select, sandwich cu salam de Sibiu și cașcaval».”, Lidl Romania a anunţat inclusiv pe pagina sa de pe reţeaua de socializare facebook decizia luată.

Iată comunicatul cu explicaţiile şi precizările companiei pentru consumatori:

S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsele „Chef Select, sandwich cu pui și crispy bacon” și “Chef Select, sandwich cu salam de Sibiu și cașcaval, 200g“, indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă.

Din cauza posibilelor reacţii alergice, recomandăm clienților cu alergie la soia să nu consume produsele și să le returneze în orice magazin Lidl.

Pentru persoanele care nu au nicio alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestora va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

Cum era de aşteptat, pe pagina de socializare reacţiile nu au întârziat să apară:

Foarte bine ca anunta! Alte magazine vând produse cu probleme le mâncati si nu va mai spune nimeni ca nu sunt bune! Macar ei anunta! (Georgiana Gheorghita)

Foarte multe produse infestate in ultima vreme. Unde sunt controalele? Multe produse le cumparam pt copii, produse ambalate care ar trebui sa fie sigure. (Ioana Stanciu)

Daca nu ești alergic la soia ești bine. Sandwich-ul este apt pt consum. Daca deja l-ai mancat si nu ti-au apărut bubițe iar ești bine. (Andrei Sergiu)

Acestea sunt produse perisabile, care se consuma repede. Mi se pare laudabil ca le retrageti, insa nu ar fi mai bine sa va asigurati ca sunt sanatoase si ca nu prezinta riscuri INAINTE DE A LE VINDE? (Yolanda Esanu)

 Vezi postarea Lidl Romania şi alte reacţii ale cetăţenilor cu un simplu CLICK AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS