Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

(UPDATE) Reprezentanţii Orange explică de ce a căzut reţeaua

Sursa imagine: facebook.com

Actualitate
Tools
Typography

Gogule, probleme? Reţeaua Orange are probleme. Adică a căzut. Mai mulţi clienţi se plâng că nu pot accesa internetul, nu pot suna ori trimite mesaje. Să stea liniştiţi! Reprezentanţii Orange le explică de ce.

E de la fibră! Cea optică. Adică de la secţionarea ei.

Într-un mesaj pe pagina lor de facebook, reprezentanţii Orange îi informează pe cei interesaţi:

"Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati.”

Postat în urmă cu o oră şi ceva pe facebook, mesajul reprezentanţilor nu aare niciun update... Ceea ce revine la a spune că nu au revenit cu noutăţi.

Oricum, e bine că i-a anunţat inclusiv pe internet, că aşa ajunge mesajul la ei mai ales dacă accesează internetul din alte reţele sau furnizând serviciile altor provideri.

UPDATE:
Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.

UPDATE:
Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS