Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Sep
122 New Articles

Dorin Lojigan – ambasadorul Municipiului Câmpia Turzii în probleme eco-SMART

Administraţie
Tools
Typography

Viitorul Europei este unul verde, al reducerilor de emisii de carbon şi al comunităţilor SMART

În perioada 20-23 mai 2021, la Cluj Napoca are loc evenimentul „Orașe și Comunități, Cluj Napoca la un click distanță". Evenimentul este organizat de JumpToSmart, în parteneriat cu Platforma pentru Educație Competitivă.

În cadrul seminarului, la care participă parlamentari, europarlamentari, primarii mai multor orașe din județul Cluj, precum și Ambasadorul Republicii Estone la București, primarul Municipiului Câmpia Turzii – Dorin Nicolae LOJIGAN – a susținut o prezentare cu privire la investițiile realizate în ultimii 4 ani, în oraș, dar și atuurile și obiectivele Municipiului pentru perioada care urmează.

- Principalul focus al reuniunii a fost dezvoltarea de proiect privind decarbonizarea comunităților, reducerea emisiilor de CO2 și Tranziția către orașe verzi.

- Viitorul proiect de transport în comun

- Regenerarea urbană, prin reabilitarea centrului Municipiului, al Palatului Cultural și al Parcului „Ionel Floașiu"

✅Proiectul de reabilitare al complexului „Trei Lacuri"

✅Edificarea bazinului de înot

✅Investițiile din domeniul sportiv și de infrastructură

Acestea au fost principalele subiecte dezvoltate de primarul Municipiului Câmpia Turzii în prezentarea sa!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS