Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Primăria Turda suplimentează oferta de 1 Iunie cu maratonul vaccinării pentru adolescenţi

Administraţie
Tools
Typography

Pe pagina sa de facebook, Primăria Turda a anunţat că “Ziua copilului va fi marcată anul acesta în orașul nostru și prin maratonul de vaccinare pentru tineri”.

Concret, marți, 01 iunie, între orele 10:00-20:00, toți tinerii cu vârste cuprinse între 16-18 ani vor putea fi imunizați la Centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazu.

“Dozele de vaccin administrate în cadrul noului flux, organizat exclusiv pentru această grupă de vârstă, sunt doze de la compania Pfizer BioNTech” mai anunţă Primăria Turda precizând că “Tinerii care nu au împlinit încă 18 ani sunt rugați să vină însoțiți de un părinte și să aibă cartea de identitate la ei”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS