Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Fri, Jan
124 New Articles

Primăria Turda - Anunţ de mediu pentru construirea de locuinţe sociale

Administraţie
Tools
Typography

Municipiul Turda anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE LOCUINTE SOCIALE (30 apartamente), propus a fi amplasat în municipiul Turda, str.Panait Cerna, FN, judetul Cluj.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanților, nr. 99, și la sediul Primariei Municipiului Turda, Piata 1 Decembrie1918 nr.28, în zilele de luni-joi, între orele 9,-16. si vineri intre orele 9-12.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, str. Calea Dorobanților, nr. 99, jud. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS