Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii, vineri, 8 aprilie, ora 10.00

Administraţie
Tools
Typography

DISPOZIȚIE
Nr. 308 din 07.04.2022
privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară

Primarul Municipiului Câmpia Turzii;
În conformitate cu prevederile art.133 și art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;
Ținând seama de dispozițiile art.155 și art.196 alin.(1) lit.b) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

DISPUNE:

Art.1. Se convoacă, de îndată, în ședință extraordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de vineri, 08.04.2022, ora 10:00.
Art.2. Ședința va avea loc prin mijloace electronice de comunicare, prin intermediul platformei on line de videoconferință Cisco Webex, cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție.
Art.3. Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi vor fi puse la dispoziția consilierilor din consiliul local al municipiului Câmpia Turzii în format electronic.
Art.4. Asupra proiectelor de hotărâri înscrise în proiectul ordinii de zi există posibilitatea formulării și depunerii de amendamente.
Art.5. Comunicarea prezentei dispoziții se face prin grija Serviciului Juridic.

PROIECT ORDINE DE ZI

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2022 și a listei de investiții aferentă.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea extindere fabrică LA LORRAINE - faza 3, str. Laminoriștilor nr. 151, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.

3. Proiect de hotărâre privind respingerea plângerii prealabile formulată de Spătariu Adrian Petrică pentru revocarea Hotărârii nr. 191/2021 a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS