Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesaj trist din partea Primăriei Câmpia Turzii: “RĂMAS BUN, draga noastră colegă și prietenă!”

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi e ziua în care scriem cel mai trist mesaj de până acum.
Cu profund regret, ne luăm rămas bun de la draga noastră colegă GEORGETA MARIA PETROVAN.

De-a lungul timpului am împărțit cu ea multe momente frumoase, reușite și proiecte pentru comunitatea din Câmpia Turzii.

Geta, așa cum au cunoscut-o toți - a iubit viața, soarele și muzica, până în ultimul moment... a fost cel mai puternic și optimist om, fiind un exemplu pentru noi.

A lucrat peste 30 de ani pentru Municipiul Câmpia Turzii, s-a implicat într-o mulțime de acțiuni și a coordonat activități pentru comunitatea din oraș, dedicându-se în cel mai perfect mod posibil.

De astăzi, o vom găsi pe Geta, mereu zâmbitoare – în amintirile pe care le avem cu ea, în visele noastre și în suflete, de unde nu ne-o va răpi nimeni!

Colectivul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii transmite sincere condoleanțe familiei PETROVAN, precum și tuturor celor ce au iubit-o pe Geta!

Drum lin printre stele, draga noastră!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS