Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

PROIECT: Se doreste infiintarea clusterului Transilvania Turism

Administraţie
Tools
Typography

Ideea a fost anunţată, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc la Salina Turda, de către preşedintele Consiliului de Administraţie al SC Turda Salina Durgău SA, Cristian Matei.

Discutând despre posibile pachete turistice pe care le-ar putea oferi Salina Turda - atât turism medical dar şi turism de agrement - beneficiindu-se de diversele obiective turistice din zonă cum ar fi Cheile Turzii sau Cheile Tureniului, Cristian Matei spunea că "trebuie să existe acel cluster unde să se îmbine cererea cu oferta... la asta se lucrează şi pe Consiliul Judeţean".
Mai concret, în luna februarie mai multe asociaţii naţionale cu scop turistic vor să înfiinţeze clusterul Transilvania Turism. "Ei vor să ne includă, pe toţi care ne ocupăm de turism, în această asociaţie", mai spunea Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS