Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

31 martie, data limita de plata a impozitului la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primaria municipiului Turda - Direcţia Impozite şi Taxe Locale - aduce la cunoştinţa contribuabililor că termenul de plată pentru achitarea impozitelor şi taxelor locale (impozit pe clădiri, impozit pe teren, impozit asupra mijloacelor de transport, publicitate) semestrul I (perioada 1 ianuarie - 30 iunie) este 31 martie.

Contribuabilii care achită impozitele aferente anului 2014 integral până la 31 martie beneficiază de o bonificaţie, astfel: 10 % pentru persoane fizice şi 5% pentru persoane juridice.
Încasările se efectuează atât la ghişeele de la primărie, cât şi la punctele de încasări.

Director executiv,
Maria Turcean

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS