Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Mesajul primarului Tudor Stefanie, ca urmare a calificarii in Cupele Europene

Administraţie
Tools
Typography

Încă o dată băieţii noştri au demonstrat că LA TURDA SE POATE! Felicitări! Un vis frumos şi îndrăzneţ a devenit realitate: pentru prima dată în istoria municipiului nostru avem o echipă care să ne reprezinte în Cupele Europene!

Parcursul de excepţie al „magnificilor" în Liga Naţională de Handbal le-a asigurat un loc pe podium. Rezultatele sunt dovada clară că băieţii noştri, antrenorii şi conducătorii acestei structuri sportive au dat dovadă de profesionalism, au pus suflet şi efort pentru a face performanţă. Entuziasmul publicului, căldura cu care i-au înconjurat permanent şi atmosfera electrizantă creată la fiecare meci au fost elementele care au dat forţă băieţilor în momentele grele. Am dovedit că suntem o mare familie sportivă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS