Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

COMUNICAT PAZIA: Platile aferente schemei unice, in avans

Administraţie
Tools
Typography

Începand cu 16 octombrie 2014, APIA va începe plata avansurilor de până la 50% din plăţile aferente schemei de plată unică pe suprafaţa (SAPS), urmând ca banii să ajungă la fermieri până la finele lunii în curs.

Pentru cultivatorii de sfeclă de zahăr, s-a decis acordarea unui sprijin suplimentar, cu o valoare maximă de 379,17 euro/ha.

Asociaţia PAZIA consideră că acest avans este necesar pentru efectuarea lucrărilor de toamnă, pentru pregătirea recoltei anului agricol 2015.

Ioan HÂRCEAGĂ
Preşedinte Consiliul Director PAZIA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS