Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Intalnirea PAZIA, azi 15 octombrie

Administraţie
Tools
Typography

În data de 15 octombrie 2014, are loc Întâlnirea zonală PAZIA, cu tema: „Agricultura Zonală Arieşul o Şansă pentru Ferma Familială" cu scopul de promovare a fermei familiale în zona Arieşului.

Evenimentul este organizat de către Primăria şi Consilul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Asociaţia PAZIA şi are la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu" Câmpia Turzii, Sala Mică, după următorul program:

Ora 13,00 - Primirea invitaţilor şi Deschiderea oficială a întâlnirii
Ora 14,00 - Conferinţă de presă.

La această întâlnire sunt invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice judeţene, locale şi zonale, senatori, deputaţi, europarlamentari, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, specialişti ai Autorităţii pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Bucureşti şi Cluj, reprezentanţi ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură din judeţul Cluj, agenţi economici din domeniul agricol, asociaţii de crescători de animale, membrii asociaţi PAZIA, producători individuali agricoli, fermieri şi media locală.

Serviciul Relaţii Publice

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS