Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
61 New Articles

Maestrul Zeng vorbeste despre nesimtirea unora

Administraţie
Tools
Typography
În cadrul evenimentului prilejuit de lansarea candidaturii lui Marian Popescu pentru funcţia de primar al comunei Mihai Viteazu din partea PP-DD, actualul primar, Zeng Ioan, a fost invitat să spună câteva cuvinte.
Pentru că în cadrul evenimentului s-a amintit de construirea, la Mihai Viteazu, a unui centru de colectare a produselor agricole de la producătorii din comună, primarul în funcţie a atras atenţia că un astfel de centru a existat la Mihai Viteazu, dar că a dat faliment. „a dat faliment din cauza unor greşeli de management”, spunea Zeng Ioan.
Mai interesant, însă, este ce a spus în continuare primarul de la Mihai Viteazu: că centrul de colectare a dat faliment şi din cauza „unor greşeli a cetăţenilor din Mihai Viteazu care au prostul obicei ca în acel sac care a prezentat pentru vânzare (Ioan Zeng e maghiar, pentru cei care încă nu ştiau – n.r.) sus şi jos să pună lucruri bune, de calitate, şi la mijloc marfă proastă”.
Deci, cum e?...
Mai mult, Zeng Ioan a completat: „la o vizită la un centru din ăsta de supermarket s-a golit sacul şi am văzut şi lucrurile neplăcute. Din această cauză acest centru a dat chix”.
Cu o astfel de experienţă, cu o astfel de informaţie oferită de primarul în funcţie, cel mai probabil cei care promit încă un astfel de centru la Mihai Viteazu vor trebui să fie mult mai atenţi ca nu cumva lăcomia şi nesimţirea unora să mai atragă un nou faliment fulminant al unei promisiuni electorale.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS