Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Aug
61 New Articles

PSD+PNL spera la mai multi consilieri locali la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography
Cel mai mare număr de consilieri locali în Consiliul local Câmpia Turzii este cel aparţinând alianţei electorale PSD+PNL, alianţă care îl are, în executiv, pe noul primar al Câmpiei Turzii, Radu Hanga.
Foarte pe scurt, rezultatele pentru Consiliul local Câmpia Turzii sunt: PSD+PNL – 7 consilieri, PD-L - 5 consilieri, PC - 3 consilieri, PP-DD-2 consilieri şi UDMR-2 consilieri.
Având în vedere listele cu consilieri locali prezentate de formaţiunile politice la înscrierea în cursa electorală, noul Consiliu local de la Câmpia Turzii ar putea fi format din:

Petre Pop (PSD+PNL)
Lojigan Dorin Nicolae (PSD+PNL)
Gal Samoilă (PSD+PNL)
Varga Nicolae Mircea (PSD+PNL)
Rece Gheorghe (PSD+PNL)
Pătruţiu Mihail Iuliu (PSD+PNL)
Popescu Florin (PSD+PNL)
Haiduc Cristian (PD-L)
Bretoiu Vasile Horaţiu (PD-L)
Borza Radu Florin (PD-L)
Ghemeş Sabin (PD-L)
Pantea Cornelia (PD-L)
Spătariu Adrian Petrică (PC)
Sălăjean Alin-Valentin (PC)
Giurgiu Ilie (PC)
Deak Francisc (PP-DD)
Tot Vasile Simion (PP-DD)
Németi Andrei (UDMR)
Bene Andrei (UDMR).

Din lista de mai sus lipseşte numele lui Ioan Vasinca, cel care se afla pe primul loc pe lista de consilieri propusă de PD-L şi care, deci, ar fi câştigat un mandat de consilier local.
Dacă e să socotim majorităţi, cea mai simplă variantă ar fi reîntregirea USL-ului în forma în care îl ştie toată lumea: PSD+PNL+PC. În acest caz, majoritatea ar exista de partea USL, asta în cazul în care nu se mai alătură şi alte formaţiuni USL-ului.
Interesant este un alt scenariu: PC (3 consilieri) să întoarcă spatele celor 7 consilieri PSD+PNL şi se ia de mână cu PP-DD (2 consilieri). Astfel, un număr de cinci consilieri pot să înceapă negocieri atât cu PD-L cât şi cu PSD+PNL. Şi aici fără să îi luăm în calcul pe cei doi consilieri UDMR.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS