Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Dorin Lojigan a fost ales viceprimar cu unanimiate de voturi

Administraţie
Tools
Typography

După constituirea Consiliului local al municipiului Câmpia Turzii, s-a trecut la propunerile pentru noul viceprimar al municipiului. Singura propunere a fost cea a grupului USL: avocatul Dorin Lojigan.

Deoarece grupul PD-L din noul Consiliu local al municipiului Câmpia Turzii a considerat inutil să facă o propunere pentru funcţia de viceprimar, s-a trecut la vot. Rezultatul votului a fost prezentat, ulterior, de către comisia de validare a noului Consiliu local de la Câmpia Turzii.
Rezultatul votului exprimat de membrii forului deliberativ local a fost fără echivoc: dintr-un total de 19 consilieri a votat 19, voturile valabil exprimate au fost în număr de 19, din care voturi pentru 19, împotrivă 0 şi abţineri 0.
„Subsemnatul Lojigan Dorin Nicolae, viceprimar al municipiului Câmpia Turzii” a trecut, apoi, la depunerea jurământului „în conformitate cu prevederile articolului 32, alineatul 1 din Legea Administraţiei Publice Locale 215/2001 republicată cu modificările şi completările ulterioare”, jurământ potrivit căruia noul viceprimar jura să respecte Constituţia şi legile ţării şi să facă, „cu bună credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Câmpia Turzii. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Păi, atunci, aşa să-i ajute...  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS