Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Mesaj indreptat echipei de handbal ACS Potaissa Turda si conducerii acesteia

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
În cinstea efortului susţinut şi a victoriilor obţinute în ultimele trei dispute directe, Primăria Municipiului Turda reprezentată prin intermediul domnului Primar Tudor Ştefănie, transmite prezentul mesaj de felicitare echipei turdene de handbal masculin, antrenorilor Horaţiu şi Ovidiu Gal, precum şi întregii conduceri ACS Potaissa Turda.

Având convingerea că rezultatele din teren vă vor motiva înzecit în meciurile ce stau să vină şi în special în meciul ce se va desfăşura în deplasare împotriva HCM Baia Mare, vă transmitem pe această cale baftă şi la cât mai multe rezultate care să bucure întreaga comunitate turdeană.

Credem în performanţele întregii echipe motiv pentru care dispuneţi de susţinerea autorităţii publice locale şi în această etapă a Ligii Naţionale de Handbal masculin.

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS