Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Acestea sunt proiectele pe care le iau în discuţie consilierii turdeni în "extraordinara" de pe 10 martie

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali turdeni se întâlnesc joi, 10 martie, în şedinţă extraordinară, cu începere de la orele 10.00.

Motivele pentru care a fost convocată şedinţa îl reprezintă, cu siguranţă, cel puţin cele cinci proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei.

Aşa cum arată ordinea de zi, în forma în care aceasta a fost prezentată, aceasta conţine următoarele puncte:

I. Probleme ale Direcţiei Economice:

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local şi a bugetului activităţilor finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local pe anul 2016.

II.Probleme ale Administratorului Public:

2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind exercitarea prerogativelor de control şi de informare ale acţionarului Municipiul Turda, prin Consiliul Local al Municipiului Turda, la Societatea Compania de Apă Arieş SA.

2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea participării unei delegaţii a Consiliului Local al Municipiului Turda la Torda-Serbia în perioada 11-13.03.2016.

III. Probleme ale Direcţiei Tehnice:

3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea „Planului anual de acţiuni sau lucrări de interes local, pentru persoane majore apte de muncă, beneficiare ale prevederilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat" şi calculul valoric estimat al muncii ce se va presta de aceştia.

IV. Probleme ale Casei de Cultură:

4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea programului de activităţi al Casei Municipale de Cultură pentru anul 2016.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS