Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Şedinţă de consiliu, miercuri, 9 ianuarie, la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 13/08.01.2019 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, forul deliberativ local al municipiului este convocat, de îndată, în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 9 ianuarie, la ora 15.30, şedinţa urmând a se desfăşura în sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii.

Aşa cum a fost anunţată, ordinea de zi a şedinţei conţine un singur punct:

Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a deficitului secțiunii de dezvoltarepe anul 2018 în sumă de 4.444.016,15 lei și acoperirea definitivă din excedentul anilor precedenți a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2018 în sumă de 39.551,80 lei pentru activităţile finanţate integral din venituri proprii şi acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrația piețelor).
Prezintă: Iniţiator - Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS