Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Wed, Jun
116 New Articles

Anunţ important din partea Primăriei Turda privind proiectul de reabilitare străzi, lot 2

Administraţie
Typography

Prin anunţul cu numărul 739/11.01.2019, Primăria municipiului Turda aduce la cunoştinţa tuturor celor interesaţi următoarele:

MUNICIPIUL TURDA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului pentru proiectul: “REABILITARE ȘI MODERNIZARE STRĂZI ÎN MUNICIPIUL TURDA – CARTIER INDUSTRIAL – LOT 2” in municipiul Turda, județul Cluj.”

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr.99 in zilele de: luni-joi între orele 9,00-14,00 și vineri între orele 9,00-12,00 și la punctul de lucru MUNICIPIUL TURDA cu sediul in Municipiul Turda, P-ța 1 Decembrie 1918 nr.28, județul Cluj.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Cluj în zilele de luni-joi între orele 08,00-14,00 și vineri între orele 8,00-12,00, în termen de 5 zile de la publicarea anunțului in ziar”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS