Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Mon, Jan
265 New Articles

Consiliul Județean demarează lucrările pe drumul județean 103G Moldovenești – limită cu județul Alba

Administraţie
Typography

Consiliul Județean Cluj demarează pe drumul județean 103G, pe sectorul dintre localitatea Moldovenești și limita cu județul Alba, lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic. Este vizat sectorul de 12,4 kilometri dintre pozițiile 13+200 și 25+600, lucrările urmând a începe în aceste zile, după ce amplasamentul a fost predat deja constructorului.

Lucrările vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică cu cilindrare, reprofilarea drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, așternerea de strat de balast stabilizat, acestea finalizându-se cu turnarea de covor asfaltic. De asemenea, vor mai fi executate acostamente, curățarea de șanțuri, rigole și podețe, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumul județean DJ 103G Moldovenești – limită cu județul Alba este importantă întrucât acesta realizează o legătură rapidă cu drumul național DN 75 și, mai departe, către municipiul Turda, dar și pentru că asigură un acces direct către județul Alba.

Biroul de presă
3 octombrie 2019

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS