Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Thu, Nov
274 New Articles

Consiliul Județean a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 150, pe sectorul Viișoara - Bolduț - Boian - Soporu de Câmpie

Administraţie
Typography

Consiliul Județean a demarat pe drumul județean 150 lucrări de întreținere ce vizează sectorul Viișoara - Bolduț - Boian - Soporul de Câmpie. Lucrările se desfășoară pe un tronson în lungime de aproximativ 25 de kilometri, între pozițiile 0+600 și 25+000.

În această fază, au fost deja executate lucrări de frezare a suprafețelor deteriorate și alte lucrări pregătitoare în vederea realizării de reparații cu mixturi asfaltice cu cilindrare, pe raza localității Viișoara.

Reamintim, în acest context, faptul că un sector de drum în lungime de aproximativ 7,5 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 40+300 și 33+000, pe direcția DN16 (Mociu) – Frata, a fost asfaltat, urmând ca în perioada imediat următoare să fie asfaltat încă un sector în lungime de 5,5 kilometri, inclusiv pe raza localității Frata.

Biroul de presă
4 octombrie 2019

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS