Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Apr
163 New Articles

Consiliul Județean Cluj se implică și mai mult în gestionarea stării de carantină în județul Cluj

Administraţie
Typography

Consiliul Județean preia organizarea unui spațiu suplimentar de carantină format din două imobile cu o capacitate actuală de cazare de 142 de locuri. Acestea vor fi repartizate de către Direcția de Sănătate Publică în funcție de regulile specifice de carantină.

Această măsură este una de prevenție și face parte din planul de organizare timpurie astfel încât județul Cluj să facă față nevoilor de cazare în regim de carantină. Măsura și, respectiv, sprijinul vor fi menținute atâta timp cât situația medicală o va impune.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Cluj va oferi în cursul zilei de astăzi, luni, 23 martie 2020, cadrul legal necesar astfel încât Consiliul Județean să poată deconta următoarele cheltuieli necesare funcționării corespunzătoare a spațiului de carantină menționat, astfel:

  • Alocația de cazare în valoare de 230 de lei/zi care include costurile cu servicii de curățenie, servicii de spălătorie, produse de igienă personală, lenjerie, prosoape;
  • Indemnizația de cazare în cuantum de 70 de lei/zi care include următoarele cheltuieli: trei mese/zi, cheltuieli cu apa, cheltuieli cu îmbrăcăminte corespunzătoare – câte două perechi de pijamale și două perechi de papuci de unică folosință.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, împreună cu aparatul de specialitate al instituției, analizează absolut toate variantele prin care, financiar sau prin punere la dispoziție de imobile, poate să susțină eforturile medicale de carantinare.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS