Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Wed, Oct
211 New Articles
 

Incendiu, azi-noapte la Urca! Incendiul a cuprins două case de locuit. Vezi care a fost cauza probabilă a incendiului!

Eveniment
Typography

Pompierii turdeni au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge un incendiu care a cuprins două case particulare, alipite una de alta, din localitatea Urca, com. Viișoara.

Două autospeciale au fost alertate în jurul orei 3.30 pentru a lichida flăcările care au cuprins în totalitate acoperișurile celor două case.

Locatarii au reușit să se autoevacueze până la sosirea echipelor de intervenție, în urma evenimentului nefiind înregistrate persoane rănite.

Intervenția pompierilor a durat peste patru ore, fiind necesară evacuarea bunurilor din cele două case, după ce acoperișurile acestora s-au prăbușit.

Cercetările preliminare au stabilit cauza incendiului fiind o defecțiune la instalația electrică a uneia dintre cele două locuințe.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS