Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

VIDEO | A murit strivit de un mal de pământ surpat peste el

Eveniment
Tools
Typography

În seara zilei de luni, 10 august, în jurul orei 20.30, a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru un eveniment produs între localităţile Tureni şi Petreştii de Jos.

Astfel, in jurul orei 22.00, ISU Cluj preciza că o autospecială, un echipaj SAJ şi două buldoexcavatoare din cadrul primăriei Tureni acţionau pentru a scoate un bărbat surprins de un mal de pământ  la o adâncime de circa 4 metri.

“Bărbatul era în stare de inconștiență, în momentul sosirii pompierilor, și era acoperit de pământ până la nivelul gâtului” mai informa ISU Cluj.

O jumătate de oră mai trâziu, tot ISU informa că pompierii încă se străduiau să extragă bărbatul de sub pământul surpat. “Escavatoarele au putut fi utilizate până la un moment dat, iar acum se scoate pământul cu lopeți și alte ustensile”, preciza ISU.

Vestea tragică a venit imediat după ora 23.00, când ISU Cluj informa: “bărbatul, de cca 40 de ani, a fost scos de sub pământ, însă acesta prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”.

În continuare, totuşi, “buldoexcavatoarele au fost utilizate pentru a stabiliza malurile șanțului, iar pompierii au acționat cu lopeți, o mistrie și chiar cu mâinile goale pentru a putea extrage bărbatul de sub pământ”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS