Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Accident lângă autostrada A3 la intrarea dinspre Turda

Eveniment
Tools
Typography

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs la intrarea pe autostrada A3 dinspre Turda.

Solicitarea a venit în jurul orei 14.30, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului au găsit un autocamion și patru autoturisme avariate.

Un bărbat și o femeie au fost consultate de către echipajul SMURD fără a fi transportate la spital.

UPDATE 17.31 (IPJ)

La data de 15 august, în jurul orei 15.00, conducătorul unui ansamblu de vehicule în vârstă de 33 de ani, din municipiului Turda, care se deplasa pe DN1 E81, din direcția Turda spre Aiud, ajuns în localitatea Mihai Viteazu, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare fața de autoturismul care se afla în fața sa, oprit în coloană, intrând în coliziune față-spate cu acesta.În urma impactului, autoturismul a fost proiectat, rezultând avarierea altor 3 autoturisme aflate în coloană.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație 0.50mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS