Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Matei stie sa dea la peste

Eveniment
Tools
Typography

Câştigătorul detaşat al celei de-a doua ediţii de pescuit staţionar organizată de PNL Câmpia Turzii la complexul "La trei lacuri" a fost Gheorghe Matei.

Bucurându-se că a fost o zi frumoasă de pescuit pentru cei peste 30 de participanţi, preşedintele PNL Câmpia Turzii - şi, totodată, viceprimarul municipiului - Dorin Lojigan a felicitat SC Domeniul Public Câmpia Turzii pentru modul în care administrează lacurile, mulţumind lui Lucian Berchişan (administratorul lacurilor), lui Mircea Varga (reprezentantul Protecţiei Consumatorului) şi tuturor celor care s-au implicat în organizarea concursului.
Toţi participanţii au primit diplome de participare însă trei dintre ei au fost mai norocoşi, obţinând şi cele 4 premii puse în joc. Toţi premianţii au primit diplome şi trofee dar şi mulinete, nade şi momeli. Cei care au ocupat locurile II şi I au obţinut, în plus, un băţ de pescuit respectiv o lansetă.
Pe locul III s-a clasat Adrian Iuga, pe locul II s-a clasat Cătălin Petacă iar câştigătorul a fost Gheorghe Matei, clasamentul fiind stabilit în funcţie de cantitatea de peşte prins.
Spre deosebire de toţi ceilalţi, Gheorghe Matei a obţinut şi un premiu special: pentru cea mai mare captură.
"Felicit organizatorii şi sper că lucrurile vor rămâne la fel şi concursurile să fie cât mai dese şi capturile cât mai mari", spunea fericitul câţtigător al celei de-a doua ediţii a concursului de pescuit organizat la complexul "La trei lacuri", Gheorghe Matei.
De asemenea, Dorin Lojigan spunea că pe viitor se încearcă organizarea de concursuri de pescuit cu durate mai mari - 24 sau 48 de ore - viceprimarul Câmpiei Turzii adăugând că se intenţionează popularea "lacului 3" cu peşte de 10-12 kg şi pe acest lac se va organiza doar pescuit sportiv pe principiul "catch and release" (cu eliberarea capturilor în apă), idee salutată cu entuziasm de pescarii prezenţi.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS