Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Amelia Antoniu revine la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

Primsoprana Amelia Antoniu revine la Turda - la Salina Turda - după ce la începutul celei de-a treia decade a lunii august a acestui an susţinuse un concert în amfiteatrul Salinei Turda alături de colega sa Bianca Ionescu.

Aşa cum managerul Vasile Nemeş - prezentând un calendar al evenimentelor culturale de la Salina Turda din finele acestuia an - anunţa în urmă cu ceva timp, iată că primsoprana Amelia antoniu va fi din nou prezentă la Salina Turda, imediat după sărbătoarea Sfântului Nicolae.
Mai exact, pe 7 decembrie 2013, de la orele 19.00, pe scena amfiteatrului Salinei Turda va avea loc un concert extraordinar susţinut de primsopranele Amelia Antoniu şi Daniela Vlădescu, artiste consacrate ale Teatrului Naâional de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti.
"Salina Turda marchează, prin acest eveniment, a doua experienţă de acest gen, după succesul înregistrat în luna august de concertul susţinut în salină de catre prim-sopranele Amelia Antoniu şi Bianca Ionescu", se precizează în informarea făcută publică de reprezentanţii Salinei Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS