Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Tânăr de 22 de ani, cu motocicleta în spaţiul de depozitare a coşurilor pentru cumpărături

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii au fost solicitați noaptea trecută (2 mai 2023) să acorde prim ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 20 de ani, implicat într-un accident cu motocicleta pe Calea Victoriei din Turda.

La fața locului s-au deplasat imediat o autospecială și o ambulanță SMURD.

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 22.50, un tânăr de 22 de ani, care se deplasa cu o motocicletă pe strada Calea Victoriei, din municipiul Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum cu o curbă ușoară la stânga și a acroșat o bordură, iar apoi a intrat în coliziune un spațiu de depozitare a coșurilor de cumpărături aparținând unei societăți comerciale, ulterior acesta fiind proiectat într-un geam al respectivului magazin.

Victima a fost transportată la spital, fiind în permanență conștientă și cooperantă iar testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS