Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Salina Turda - prezenta la Romexpo | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Salina Turda a participat în perioada 13.03-16.03.2014 la cel mai mare Targ de Turism din România, la Romexpo din București. Această primă participare la o manifestare atât de prestigioasă este un pas înainte în promovarea celui mai important obiectiv turistic turdean.

Târgul de la Romexpo a fost la cea de a 31-a ediție, a găzduieit peste 250 de companii de turism din România si din aproximativ 23 de țări: Grecia, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Maroc, Malaezia, Turcia etc.
Târgurile de turism fac parte din strategia de dezvoltare și promovare turistică a Salinei. De asemenea, joi 13.03.2014 Salina a participat la o întalnire cu Autoritatea Naționala pentru Turism, temele discutate au fost legate de promovarea turismului și a diferitelor circuite tematice in zona noastră.
Standul Salinei a fost vizitat de foarte mulți turiști care și-au anuntat vizita in vara acestui an, iar publicații naționale și posturi de radio au luat interviu reprezentanților Salinei. În acest sens aminitim publicația Economistul, Radio Romania Internațional, România Pitorească. Reprezențații agentiilor de turism din Grecia cunoșteau date despre Salina Turda și au asigurat că vor trimite grupuri de turiști eleni în Turda pentru a admira "cel mai frumos loc subteran din lume" (sursa Business Insider).
Salina a fost reprezentată prin Gianina Ciobanca - consilier marketing, Florin Vulturar - șef serviciu turism şi Tudor Bodea - ghid turistic.

{gallery}2014/140314salinaRomexpo{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS