Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Concurs de inot pentru elevii turdeni

Eveniment
Tools
Typography

În data de 08.04.2014, începând cu ora 10.00, Bazinul de Înot Didactic Turda, va găzdui o competitie de înot pentru elevii din municipiul Turda.

Intitulat generic "CONCURSUL DE ÎNOT AL PRIMĂVERII 2014 TURDA", prima ediţie are programate 4 probe: crawl, bras, spate crawl şi fluture, pentru start fiind aliniaţi copiii de la toate instituţiile de învăţământ din municipiu.
Pe toată durata desfăşurării concursului - orele 10.00-13.00 - Bazinul de Înot Didactic va fi deschis pentru oricine vrea să asiste, intrarea fiind GRATUITĂ .
Proiectul se defăşoară în cadrul săptămânii "Şcoala altfel", fiind vorba de un parteneriat între SC Turda Salina Durgău şi Corpul Profesorilor de Educaţie Fizică, beneficiind de sprijinul Companiei de Apă Arieş Turda şi al Consiliulului Local Turda.
La concurs se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 5 şi 17 ani, competiţia fiind organizată pe grupe de vîrstă.
Taxa de participare la concurs este de 10,00 lei/copil.
Vor fi premiaţi toti participanţii la concurs.

Înscrierile la concurs se fac la receptia Bazinului de Inot Didactic Turda sau la tel. 0364-100102, începând cu data de 24.03.2014 .

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS