Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Proiectia expozitiei Acoperisul Romaniei la Turda

Eveniment
Tools
Typography

4 Aprilie, Muzeul de Istorie Turda
Imaginile din cadrul colecției fotografice Acoperișul României vor fi proiectate în data de 4 aprilie de la ora 18:00 la Muzeul de Istorie din Turda. Aceasta este a doua proiecție a expoziției, prima a a avut loc în Cluj-Napoca la Clădirea Casino unde s-au reunit peste 150 de pasionați de fotografie.

Expoziția este compusă din fotografii realizate de Adrian Petrișor, Dan Tăuțan, Dia Somogy și Sebastian Vaida.

Acoperișul României este un proiect fotografic inițiat cu scopul de a promova, prin imagini, România, și de a ajuta la protejarea acesteia. Intenția este de a oferi celor interesați posibilitatea de a vedea locuri incredibile din România, prin prisma obiectivelor foto, a imaginației și a creativității fotografilor. Nu în ultimul rând, acest proiect reprezintă o invitație la a descoperi frumusețile inegalabile din România, aflate "la înalțime".

Această proiecție este un proiect al Asociației Photo Romania, care mai organizează și Photo Romania Festival, festival ajuns la a IV-a ediţie şi clasat deja de prestigiosul cotidian britanic The Telegraph drept „cel mai important festival de fotografie din Estul Europei". Photo Romania Festival se va desfăşura anul acesta între 16 şi 25 mai. Festivalul va aduce la Cluj-Napoca invitaţi şi fotografi consacraţi din 10 ţări şi le va oferi participanţilor 40 de expoziţii, 20 workshopuri, 6 competiţii, 5 concerte şi 20 de evenimente speciale.
Intrarea este gratuită.

Mai multe informații pe www.acoperisulromaniei.ro

Expoziția este organizată de: Asociația Photo Romania în colaborare cu Fundația Doriana Turda, Primăria Turda, Muzeul de Istorie Turda și Teatrul Municipal Turda.

Producător: Fapte

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS