Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

"Satul preistoric de la Sandulesti" la muzeul din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Muzeul de Istorie Turda anunță itinerarea expoziției temporare Satul preistoric de la Săndulești la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei. Expoziția prezintă o serie de materiale arheologice inedite descoperite într-un sit pluristratificat (neolitic, eneolitic, epoca bronzului, epoca romană) cercetat pe traseul Autostrăzii Transilvania, în teritoriul comunei Săndulești, jud. Cluj.

Pentru cei care nu au avut ocazia să admire ineditele vestigii preistorice la Muzeul de Istorie din Turda, vă informăm că expoziţia poate fi vizitată la sediul muzeului din Cluj-Napoca, Str. C. Daicoviciu, nr. 2, în zilelel de Marți, Joi, Vineri, Sâmătă - 10.00-16.00 şi Miercuri - 12.00-18.00 în perioada 15 mai – 15 iunie 2014.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS