Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

"Love in Autumn" in Antalya, Turcia - Alexandra si Radica s-au intors cu premii de la festival

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Aceasta a fost tema Festivalului Internaţional "Shining Star" care s-a desfăşurat în Kemer-Antalya, Turcia.

Într-un cadru natural minunat, în care muntele se întâlneşte cu marea, în perioada 1-4 octombrie 2015, au răsunat minunate voci de tineri talentaţi care-şi doresc cu ardoare un loc pe scena muzicii.

Festivalul a fost organizat de d-l Tolga Gurdil, muzician şi compozitor din Turcia si s-a aflat la a cincea ediţie. Au participat 48 de concurenţi din 12 ţări iar nivelul de interpretare vocală a fost unul de excepție.

La invitaţia organizatorilor festivalului, printre participanţi s-au aflat si două eleve ale Clubului de canto ,,Bella Musica” din Câmpia Turzii, club condus de profesorul Pop Cornel.

Elevele Alexandra Lacatoş şi Radica Stamenovski au avut o prestaţie deosebită şi au fost foarte apreciate de membrii juriului.

Alexandra Lacatos (grupa de vârstă 8-11 ani), a obţinut Premiul special ,,Best Talent”, şi două invitaţii speciale (Turcia şi Slovenia-2016).

Radica Stamenovski ( grupa de vârstă 12-15 ani), a obţinut Premiul special ,,President of Jury prize” şi o invitaţie specială ( Turcia 2016).

Performanţa acestor două eleve este cu atât mai lăudabilă cu cât ele au concurat cu voci puternice, cu elevi care studiază în şcoli de muzică sau direct cu muzicieni şi compozitori şi au reuşit să se situeze printre cei 18 copii premiaţi.

Felicitări, Alexandra!
Felicitări, Radica!

Mulţumim Primăriei municipiului Câmpia Turzii şi d-nei Floriana Prahoveanu (Pro Assisto) cât şi domnului Marian Oprea pentru sprijinul acordat, pentru că au încredere în elevii acestui municipiu şi îi încurajează în obţinerea unor performanţe care fac parte din educaţia nonformală.

Pentru ele, această frumoasă experienţă din Kemer-Antalya, constituie încă un pas valoros în lumea muzicii- arta care naşte sentimente, uneşte suflete şi deschide ferestre spre lume; o lume pe care noi adulţii o dorim mai bună pentru copiii noştri!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS