Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

SKILL UP CONFERENCES - Turda. Despre Finantarile Nerambursabile

Eveniment
Tools
Typography

NOA Business Academy, în parteneriat cu WebBits și Goodwill Consulting, organizează o conferință despre Finanțări Nerambursabile.

Evenimentul este adresat atât celor interesați să deschidă un business proproi folosindu-se de oportunitatea fondurilor europene, cât și oamenilor de afaceri care vor să își dezvolte activitatea obținând o finanțare de la Uniunea Europeană.

Evenimentul va avea loc la Primăria Turda, în data de 15.12.2015, începând cu ora 17:00. Participarea la eveniment este GRATUITĂ. Pentru a participa trebuie să vă înscrieți online la ACEST LINK.

Seminarul principal va fi prezentat de reprezentanți ai firmei Goodwill Consulting, una dintre cele mai mari firme de consultanță din România, care a obținut până în prezent pentru clienții săi, finanțări nerambursabile a căror valoare trece peste 140.000.000 Euro!

Conferința despre finanțările nerambursabile este o continuare a „Skill Up Conferences – prima ediție", eveniment de business calitativ care a avut loc în data de 20.11.2015 la Restaurantul Sarea-n Bucate. Scopul Skill Up este consolidarea unei culturi antreprenoriale și crearea de oportunități de afaceri în zona Turda-Câmpia Turzii.

Partenerii locali ai NOA Business Academy, Webbits și Goodwill Consulting sunt: Primăria Municipiului Turda, SC Turda Salina Durgău SA, Restaurantul Sarea-n Bucate, Grupul T9, Couching4You, BizzClub, B2B Media Web, SC Diosan, Industrial Trading, ASA Consolis, Rotary Club Turda și Fundația Doriana Turda.

Parteneri media ai evenimentului sunt: TurdaNews, TurdaInfo, inTurda.ro, eClujeanul, Ziarul 21, Turda TV, infoArieș, ProFM Turda, Radio Transilvania Turda, Napoca FM, Agora Media și Ziar 15 Minute.

Pentru a fi la curent cu informațiile noi, vă rugăm să dați Like paginii oficiale de Facebook.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS