Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Zeci de oferte de muncă pentru personalul medical, în acest weekend, la Cluj-Napoca

Sănătate
Tools
Typography

Targul de Job-uri pentru Personalul Medical ajunge sambata in Cluj-Napoca, unde zeci de recrutori vin cu oferte tentante de locuri de munca pentru cadrele medicale din aceasta zona.

Asadar, medicii specialisti, medicii rezidenti, asistentii medicali, infirmierii, medicii stomatologi, dar si studenti la medicina din anii terminali sunt asteptati pe 6 noiembrie, incepand cu ora 10:00, Casa de Cultura a Studentilor - Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, cu un CV completat in limba engleza, pentru a intalni si a sta de vorba cu agentiile de recrutare, spitalele si clinicile din Romania si din intreaga Europa, prezente la targ.

Printre  tarile  pentru  care  se  recruteaza  in  acest  sezon  se  numara  Danemarca,  Suedia, Norvegia, Germania, Franta, Austria, Elvetia, Marea Britanie, Belgia, Olanda si nu in ultimul rand, Romania. Recrutorii au pregatit oferte excelente pentru personalul medical, salariile oferite acestora ajungand la mii de euro, in functie de specializare si experienta. Mai mult, medicii care aplica pentru un loc de munca in strainatate pot beneficia si de alte servicii din partea recrutorilor, cum ar fi cursurile gratuite de limba straina, obtinerea permisului de sedere, respectiv de munca, ajutor in relocarea familiei si asistenta in gasirea unei locuinte.

Targul de Job-uri se va desfasura intre orele 10:00 si 16:00, iar participarea este gratuita. Agentiile de recrutare vor sta la dispozitia candidatilor pentru orice fel de intrebari, iar pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.careersinwhite.com

Parteneri media: All about jobs, Angajatorul meu, Cluj.com, Doctorul de dinti, EdMed, eJobs, Galenus, Houston, Info-Sanatate, Nepujsag, Romedic, Sanatatea Buzoiana, Saptamana Medicala, Workstickers, Ziarul Actualitatea.

Contact:

Jessica Boltya
Marketing Specialist
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.careersinwhite.com

Alexandra Pojar
Marketing Specialist
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.careersinwhite.com

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS