Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

IŞJ Cluj: Județul Cluj, pe primul loc în clasamentul național, la examenul de definitivare în învățământul preuniversitar, sesiunea 2020 (rezultate finale)

Diverse
Tools
Typography

În județul Cluj, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiiloreste 87,46% (în creștere cu 2,04%, comparativ cu rezultatele inițiale – 85,42%). 

Afișarea rezultatelor finale a avut loc astăzi, 3 august 2020, cu o zi mai devreme față de calendarul inițial, atât în centrul de examen de la Colegiul Național ,,George Coșbuc” Cluj-Napoca, cât și pe site-ul: definitivat.edu.ro

În județul Cluj, la examenul național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), în etapa de soluționare a contestațiilor, au fost depuse 29 de solicitări pentru reevaluarea lucrărilor scrise. 7 contestații au fost admise ( 6 lucrări au înregistrat note mai mari, decât cele obținute în evaluarea inițială, iar 1 lucrare a fost reevaluată sub nota obținută inițial).

Reamintim faptul că, în această sesiune a examenului național de definitivare în învățământ, în județul Cluj, 311 candidați au avut dreptul de a susține proba scrisă din data de 22 iulie 2020. Dintre aceștia, 8 candidați s-au retras din motive personale, 7 candidați au absentat, iar 1 candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

7 candiați din județul Cluj au obținut media 10 ( 2,37%) la examenului național de definitivare în învățământ, iar 251 dintre candidații admiși pentru a susține proba scrisă au obținut medii cuprinse între 8,00-9,99, ca urmare a afișării rezultatelor finale.

Pentru a fi declarat promovat la examenul național de definitivare în învățământ, un candidat trebuie să obțină cel puțin media 8 (opt), calculată ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv la proba scrisă. Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS