Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Informare privind proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor/ catedrelor didactice vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar (titularizare), sesiunea 2020

Diverse
Tools
Typography

La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie 2020, în 7 centre de examen organizate la nivelul județului Clujs-au prezentat 1.398 de candidaţi (89,10 %) din cei 1.569 de candidaţi înscriși. 

Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, la nivelul județului Cluj, au fost prezenţi 275 de candidaţi, din totalul celor 292 de candidați ai promoției curente înscriși la concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar.

În județul Cluj nu s-au înregistrat situații de candidaţi eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă și nici cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius. 

40 dintre candidaţi ( 2,86 %)  s-au retras din motive personale sau medicale.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, astăzi, 29 iulie 2020, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august 2020, la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile pot fi depuse la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august 2020, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 5 august 2020, până la ora 12:00.

 Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul  http://titularizare.edu.ro,  în data de 11 august 2020.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, se realizează în ședințe publice/ on-line, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în perioada 12 - 14 august 2020, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS