Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Ce a pregatit MNIT Cluj pentru perioada "Scoala Altfel"

Diverse
Tools
Typography

(comunicat)
Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei oferă unităţilor de învăţământ clujene implicate în cadrul programului ŞCOALA ALTFEL, desfaşurat în perioada 7-11 aprilie, posibilitatea de vizitare la un preţ simbolic a două expoziţii temporare, dar nu numai.

Este vorba de Iluzie şi reflectare. Viaţa artistică a lui Miklós Bánffy şi Jurnalul de modă veche. Rochia de bal (ambele la sediul central, str. Constantin Daicoviciu, nr. 2) dar şi de Colecţia de Istorie a Farmaciei (Piața Unirii nr. 28, colț cu Regele Ferdinand). Vizitele se pot face pe bază de programare iar preţul de intrare va fi, pentru elevi, de doar 0,75 lei, respectiv 1,5 lei.
De asemenea, miercuri, 9 aprilie, în cadrul programului SĂPTĂMÂNA FAMILIEI, SĂPTĂMÂNA FĂRĂ TV, iniţiat de Asociaţia Zibo Help, muzeul nostru oferă ACCESUL GRATUIT în expoziţiile temporare şi la Colecţia de Istorie a Farmaciei, în intervalul orar 10.00-16.00, participarea fiind posibilă de asemenea pe bază de programare. Pentru mai multe informaţii şi pentru a descărca biletului gratuit verificaţi pagina www.zibo.ro.
Pentru programare invităm şcolile să ne contacteze în intervalul orar 9.30-15.00 la numărul de telefon: 0745-394478, persoana de contact Ioana Gruiţă, pentru expoziţiile de la sediul MNIT, sau la numărul de telefon 0264-597567 pentru Colecţia de Istorie a Farmaciei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS